Eddymerckx

Maximale kracht - Pure explosiviteit - Ultieme extase

In première bij Plum Oostende - de nieuwe modellen

 

EMX-5

EMX-5

Inspirerend De EMX-5 beloont agressiviteit en explosiviteit. Of u rechtop sprint of bergop een demarrage plaatst. Versnellen, een bocht nemen... deze fiets combineert absoluut rijcomfort met pure prestatie. Geniet van de perfecte stabiliteit, stuurvastheid en de maximale krachtoverbrenging.

Technisch Het EMX-5 frame is opgebouwd uit het kwalitatief superieure 46HM3K carbon. De '46HM' verwijst naar de treksterkte die hier 46 ton per mm² bedraagt. De '3K' duidt op de weave van de carbon. Het gewicht varieert tussen de 1.000 en 1.100g naargelang de maat van het frame. Het is een professioneel raceframe met een ideale stijfheid en superieure rijkwaliteiten.

Download de brochure

 

 

EMX-3

EMX-3

Inspirerend De EMX-3 heeft dezelfde hoogstaande kwaliteit als de EMX-5. Het frame is iets minder licht, maar ook hier werd een uniek design gecombineerd met een hoogstaande kwaliteit. Het polyvalente frame garandeert u een krachtig en aerodynamisch rijcomfort, aangepast aan elke renner.

Technisch Het EMX-3 frame is opgebouwd uit het kwalitatieve 30HM12K carbon. De bredere weave van dit type carbon is duidelijk terug te vinden. Het is een polyvalent en comfortabel frame voor renners die een fi ets willen met dezelfde professionele, technische kenmerken als het EMX-5 frame.

Download de brochure

 

 

Terug naar boven

Eddymerckx